úterý 15. května 2012

Jak se napojit na Sílu


Tento článek je určen těm, co se prokousali seriálem „Pravda o životě trochu jinak“ a to všemi třemi díly.http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html  v tento čas je čas ......... Pokud tyto díly někdo nepochopil a cítil, že mu nesedí, je zbytečné tento článek číst, jeho vývoj zatím nepokročil a musí se vrátit, nebo zůstat u starých násilných meditačních praktik, seminářů, rádoby někdy i magie a nevím čeho. 
je čas a ten se uzavírá...

Předešlé díly byly hlavně o spuštění  reflexního  propojení obou mozkových hemisfér, za běžného vnímání a žití v tomto  prostoru.  Vlastně návod na jiné posuzování našeho bytí za plného vědomí a nám zvyklých životních praktik uvažování za využití našich zapomenutých  a násilně skrytých sil. Tím však nijak  nechci snižovat význam starých nauk, ba naopak, ale lidstvo pokračuje ve svém vývoji dál a musí se naučit tyto staré praktiky využívat a to formou inovativní, tak, aby brzy jednou bylo schopno využít všechen svůj daný potenciál, vědění a aby se mohl bez studu postavit tváří v tvář všemu inteligentnímu ve Vesmíru.
Zde bych chtěl pomoci, jak se napojit na Sílu, tento seriál a pojednání nikde nenajdete, je jen zde pro ty, co chtějí poznávat a nedrží se starých zažitých  klišé, jak je dnes moderní, mnoho lidí ze strachu ani po nových cestách nechce jít. Jedná se o Sílu, kterou např. nacisté hledali na východě pod jménem Vrill ze Sankrstu, něco málo studoval Reinbach a vydal brožurku Ódické listy, pan Tesla, který tuto Sílu rovněž pochopil a na jejímž základě vyvinul tolik vynálezů, nemluvě o brilantním myšlení. Toto vše jsou dochované  poznatky našich starých  civilizací, které se nám snažili vzít a nebo zkreslit, Bible je tím nejlepším příkladem, jak se dá pravda ohnout a současně vytvořit ten nejhorší Egregor, který způsobil tolik utrpení a bolesti. Dalšími velmi významnými pokračovateli těchto poznání byl Ken Eagle Feather, nebo Abd-Ru-Shin.  Tato Síla je zde, není možno se od ní odloučit, prochází vším a tvoří vše, někdo ji nazývá Bohem, jiný Vesmírem, ale je zde a nezná pojmy negativní nebo pozitivní, je neutrální. Kdyby existovala ve dvou formách, tedy pozitivní a negativní, musely by existovat dva Bohové – ne, je jen jedna Síla, která vším proudí, oživuje a podporuje. Lidem bylo dáno do vínku tuto sílu svým myšlením a citem řídit, proto zde na Zemi jsou takové rozdíly mezi dobrem a zlem, protože lidé ještě nedozráli duchovně a ve své malosti si myslí, že vše vytvořili svým mozkem a snažením. Bez této Síly by nevytvořili nic, oni ji svým myšlením totiž řídí a to k dobrému či zlému.
Síla se u běžných lidí nachází mimo vědomí, protože ji nemohou svým dnešním rozumem nijak podchytit, na jejich vědomí útočí okolí svými povrchními vjemy. Vnímat tuto Sílu zabraňuje strach, zlost, nenávist, obavy, proto také na vás ze všech stran tyto negativní aspekty z okolí jen srší, protože mají jistotu, že se nedostatnete do kontaktu s touto Silou. Nejlépe přijdete do kontaktu s touto Silou ve vzduchoprázdném prostoru – vesmíru - proč myslíte, že většina kosmonautů po návratu úplně změnila pohled na život?  Po tomto zážitku si tito lidé začali i tvořit osobní Sílu, která je závislá na osobním poznání,  ale kdo z Vás se dnes dostane do hvězdného prostoru?

Nejlepší laboratoř poznání

Zde na Zemi je to velmi závislé na Vaší pozornosti a vlastním poznání. Naše naučená pozornost již ze školních let jen klouže po povrchu věcí a poskakuje od jednoho vjemu k druhému, stále analyzuje a náš mozek i duše je tím uzavřená v nějakém našem světě reality, kterou nám společnost od malinka vtloukala do hlav. Vždyť stále slyšíte, co si neuděláš, nemáš, musíš být chytřejší, ano docílíte toho někdy, ale za cenu, kterou zaplatíte třeba svým zdravím a nakonec, jste vlastně obdržel jen chvilkový pocit nějaké falešné hrdosti nad druhými. To je vnucovaná nám pozornost na základě dnešního materiálního poznání. Vy se ale musíte naučit věnovat pozornost na něco jiného, na Sílu – vše prostupující a tvořící, i když ze začátku ji nebudete nijak fyzicky vnímat, ale ona zde je a tvoří  dle našich myšlenek a citu naše bezprostřední okolí. Dám jeden banální příklad, který si můžete vyzkoušet. Jdete do lesa, za účelem sběru hub. Chodíte po lese, nadáváte (a proč ne, je to přirozené a ne si mumlat, mám plno hřibů, lžu jak farář, kterému po faře běhají  jeho děti) že nemůžete nic najít a čím více chcete, je to ještě horší. Pak to vzdáte a jdete lesem jen tak, kam vás nohy nesou.  Výsledek bude ten, že donesete domů hub tolik, že vás doma pochválí. Síla vás vedla, vypnul jste mozek (levou hemisféru) a dal Síle volnost a ona věděla o vašem záměru výletu do lesa za sběrem hub. Toto byl jen příklad jak pracuje a byl několikrát uveden v předchozích kapitolách, jak výše uvedeno.
Vy jako moderní lidé si musíte uvědomit a mít stále svou pozornost zaměřenu na myšlenku, že vše s čím se setkáváte je tvořeno Silou, která je modulována vaším myšlením a to hlavně v přítomnosti, teď. Pokud se budete intenzivně kontrolovat a vždy si uvědomovat, že vše s čím přicházíte do styku je vytvořeno Silou, za nějakou dobu začnete s ní přicházet do kontaktu jak rozumově, tak citem a pocitem. Nebude to dlouho trvat a ve vašem životě se budou dít zvláštní věci a vy se naučíte svůj život usměrňovat lehce svým myšlením. Nic jiného nedělejte, než si vždy každý přítomný okamžik uvědomte, že ho vytvořila Síla, která byla namodulována vaším myšlením. Může se stát, že i Síla jiného se může protnout s vaší, ale to je jiná kapitola.
Pokud si budete každý přítomný okamžik uvědomovat, že jej vytvořila Síla, přijdete později nebo brzy do kontaktu s touto Vesmírnou energií a budete velmi tvůrčí bytosti.  Opakuji, stále si uvědomovat, že tento přítomný okamžik vytvořila Síla, tím se budete těsněji dostávat do kontaktu s ní. Až s ní budete v kontaktu i v malém, můžete průběžně i měnit  své události za pochodu. Přestaňte si v hlavě vytvářet standardní schémata materialismu jež vás naučili, ale vždy si uvědomte přítomnost v této chvíli Síly, která toto vše kolem vás vytvořila. 

ještě kousek...
Nejlepší trénink  je v přírodě, usaďte se do trávy a pozorujte cvrkot – pulsaci, živost všeho, ptáků a přitom si uvědomte, že toto vše tvoří Síla – naučit se věnovat v mysli pozornost na Sílu, která to vše okolo vás tvoří, ze začátku to bude těžké, protože jsme naučeni myslet jinak, budete na to často zapomínat. Bude se vám třeba líbit v přírodě zpěv ptáků – uvědomte si při tom, že je to přání Vás a Síla tuto nádheru vytvořila dle vaší nejhlubší vnitřní podstaty krásy. Pak se stane, že ptactvo zmizlo a je ticho – uvědomte si, že to způsobila Síla a vy chcete, aby jste opět slyšeli ten zpěv, pokud  jste začali být v kontaktu se Silou, ona vám to vaše přání za chvíli splní a tak můžete ve svém zdokonalování pokračovat. Jen mít stále pozornost, že vše v tomto okamžiku vytvořila Síla.Vůbec se nemusíte upínat na nějaká okultní cvičení, tělesné a duchovní překrucování, je to jen moderní farizejství a bohužel, někdy i placené, ale kdo nepochopil podstatu prvních kapitol „Pravda o životě jinak“, ten ať raději zůstane tam,  kam dospěl a potí se dál a trýzní sebe i svou Duši, je to stejné, jako kdyby jste bičovali své tělo někde v klášteře a při tom je to tak jednoduché, jen se zbavit zažitých předsudků, jste lidé a vám byla dána moc tuto základní Sílu řídit svým myšlením a pozorností.Máte hromadně  tu moc, paralyzovat parazity a navždy je smést za pomoci Síly o jejíž existenci Vám byla podána záměrně pokroucená lež, snažte se a bude Vám pomoženo - to je jediná pravda.


Tento snímek je celému seriálu pro Vás velmi blízko: http://www.ulozto.cz/x4FBvYv/ambition-to-meaning-the-shift-aviAť Vás vždy provází Síla.


Převzato z Energie U Pramene

2 komentáře:

  1. Dokument Proměna The Shift je uložen taky na http://www.upnito.sk/subor/7e7e0d33edb335ffc947186e300fc422.html

    OdpovědětVymazat