úterý 28. srpna 2012

Vědci našli mimozemské geny v lidské DNA


Je zde zcela převratný "ABSOLUTNÍ VĚDECKÝ DŮKAZ": velká část lidského genomu je mimozemského původu!
Existují v naší Galaxii civilizace pokročilých lidských bytostí odtrženě?
Skupina výzkumníků pracujících na projektu lidského genomu naznačuje, že učinili šokující vědecký objev: jsou přesvědčeni, že tzv. 97% nekódujících sekvencí v lidské DNA není ničím jiným, než genetickým kódem mimozemských životních forem.
Nekódované sekvence jsou společné pro všechny živé organismy na Zemi, od jednoduchých forem přes ryby až po lidi. V lidské DNA tvoří rozsáhlejší část celkového genomu, říku Prof. Sam Chang, vedoucí skupiny. Nekódované sekvence, původně známé jako "junk DNA" (odpadová DNA, v češtině překládá jako "nadbytečná DNK), byly objeveny již před lety a jejich funkce zůstala tajemstvím. Převažující část lidské DNA je původem "ne z tohoto světa". Zdánlivě "mimozemské odpadní geny" se "pouze vezou" s těžce pracujícími aktivními geny, předávanými z generace na generaci.
Po porovnávacích analýzách za asistence dalších vědců, počítačových programátorů, matematiků a dalších vzdělanců profesor Chang užasl, že "nadbytečná DNA" byla zřejmě stvořena jakýmsi "mimozemským programátorem". Cizí části uvnitř DNA, podivuje se profesor Chang, "mají své vlastní žíly, tepny a svůj vlastní imunitní systém, které důrazně vzdorují všem našim protirakovinovým léčivům."
Profesor Chang dále specifikuje: "Naše hypotéza je, že vyšší mimozemská životní forma byla angažována do tvorby nového života a jeho pěstování na různých planetách. Země je pouze jednou z nich. Možná, že po naprogramování nás naši stvořitelé pěstují stejně, jako my pěstujeme bakterie ve umělohmotné misce. Nemůžeme znát jejich motivy - zda šlo o vědecký experiment, či způsob přípravy nových planet na kolonizaci, či jde o dlouhodobý byznys pěstování života ve vesmíru.


Profesor Chang dále naznačuje, že "Pokud uvažujeme v lidských obzorech, domnělí ´mimozemští programátoři´ pravděpodobně pracovali na ´jednom velkém programu´ sestávajícím se z několika podprogramů a projekty by měly vytvořit různé životní formy pro různé planety. Zkoušeli také různá řešení. Napsali "velký program", vyzkoušeli ho, nelíbily se jim některé funkce, takže některé odebrali a jiné zase přidali, znovu vyzkoušeli, přidali další vylepšení, zkoušeli to znovu a znovu."
Tým badatelů profesora Changa dále dochází k závěru, že "Domnělí ´mimozemští programátoři´ zřejmě dostali příkaz ukončit všechny své idealistické plány na budoucnost v případě ´projektu Země´, neboť čelili neúprosnému konci termínu. Velmi pravděpodobně ve velkém spěchu ´mimozemští programátoři´ drasticky omezovali velký program a dodali základní verzi zamýšlenou pro Zemi."
Professor Chang je pouze jedním z mnoha vědců a dalších badatelů, kteří objevili mimozemský původ Lidstva.

Zdroj: matrix-2012.cz
Vystavil: Michal

5 komentářů:

  1. Sme klony ? ... a kedy že dostali ten príkaz ukončiť svoje plány ???
    Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niesme klony,len pred milion rokmi,nam upravili DNA z nejakeho duvodu,.

      Vymazat
  2. A potom sa niektorí ľudia zobudili a zistili, že je ráno. Snívať aj ja rád snívam a niekde tam určite je mimozemský život ale nevidel som tu ani jeden dôkaz v tom článku len rozprávky...

    OdpovědětVymazat
  3. Essessani - humanoidi - my v budúcnosti. Hi

    OdpovědětVymazat