úterý 25. září 2012

Iv a Ivo Wiesner o českém národě (důležité a přinejmenším zajímavé)


Uvedu zde sdělení, jež bylo citováno v knize „ Národ v lénu bohů“ od Ivo Weisnera,, jelikož se množily dotazy na toto téma, tak jsem si dovolil Vám jej zde dát k dispozici.
Smutné je, že mnoho dnešních Čechoslováků se stydí za svůj původ, u některých našich občanů dokonce záměrně ponižující ideologie temných zvítězila, rozdělila i tyto dva národy,  je to jejich volba, zradily v celé své karmické cestě a to Universum neodpouští, budou patřit tam kam patří – nikam,  budou to již jen psanci, protože se zřekli toho nejdražšího, rodového domova, který je spjat s našimi předky až do dnešních dob. I náš jazyk obsahuje  velmi důležité faktory pro další vývoj světa.
)
autor foto - Bičíková

Zde máte významný kousek sdělení:
„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkud jsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem již předešle řekl, váš národ je původem předků slunného Orientu, ze země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikož pouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrál pro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.
A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřte oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádná prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů.
V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.
Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších (pozn. T. G. M.), spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství.
Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon!
Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu. Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo. Nový zákon bratrství a demokracie se zaskví v plné čistotě a jasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klid a mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají. Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte tak, jak to přijde a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.
Pokoj s vámi!“
A pokud chcete, tak si ještě stáhněte mnou vytvořený  malý film: http://www.uloz.to/hledej?q=v%C3%BDlet+kelti natočený právě ze starého zapomenutého místa našich předků, pro umocnění duchovního zážitku. Děkuji.
A jeden "zajímavý" pohled  na EU: http://www.relay-of-life.org/cz/chapter.html

Vystavil: Patrik

3 komentáře:

  1. Anastasia zrovnáva postup slovanskej vetvy významovo s dobou egyptskou.
    Ja si ešte pamätám na chrabrých bojarov z ruských rozprávok... a tiež sme mali bojara doma na stene, takého staršieho šedovlasého a mama vždy povedala :
    "Vieš dievčatko, to je náš tatíček Masaryček." ) Ale nešlo mi to dokopy s tým , že v škole o ňom nič nepovedali. :-P
    Bed

    OdpovědětVymazat
  2. Teď teda nevím, jestli myslíš opravdu TGM a nebo koho jste to měli na stěně :-D

    OdpovědětVymazat