čtvrtek 25. října 2012

Vědci našli v Bermudském trojúhelníku obrovské mrtvé město

Už to opravdu začíná? :-)     /aktualizace pátek 26.10.2012/

Vědci potvrdili, že na dně Atlantského oceánu v oblasti Bermudského trojúhelníku u pobřeží Kuby leží gigantické město s pyramidami a sfingami.


Potopené město, které podle kanadských výzkumníků vykazuje znaky vyspělé civilizace, objevili Paul Weinzweig a jeho žena Pauline Zalitzky se svým týmem za použití speciálního podmořského robota u východního pobřeží Kuby.

Robot objevil zhruba kilometr a půl pod mořskou hladinou několik sfing, nejméně čtyři obrovské pyramidy, celé dlouhé ulice a stavby s vyrytými nápisy svědčící pro to, že místo kdysi obývala vyspělá civilizace. Potopené město leží v oblasti záhadami opředeného Bermudského trojúhelníku.

Důkazy poukazují na to, že bylo současně zalito stoupající vodou a země, na které stálo, se potopila, což přesně odpovídá legendě o bájné Atlantidě.

Mohlo se tak stát na konci poslední doby ledové, kdy se rychle rozpustil arktický ledovec a zejména na severní polokouli prudce stoupla hladina oceánu.

"O záběry, které pořídila naše ponorka, projevili velký zájem antropologové z univerzity ve Veracruz, a když je viděli, byli velmi překvapení,“ uvedla Pauline Zalitzky. Objevili na nich totiž paralely s nalezišti olmécké civilizace, přičemž Olmékové se podle legend vyvinuli právě z lidí, kteří přežili zánik Atlantidy.

Vystavil: Patrik

5 komentářů:

  1. Zatopených miest je hodne, možno o pár storočí budú novoľudkovia krútiť hlavami nad pozostatkami NY, amerického severovýchodu, ai. Tie ale nebudú tak trvácne ako toto prekrásne mesto.

    BTW - MegaHurikán sa práve šinie a rozširuje a prezident Obama včera telefonoval s FEMOU.
    Idem sa modliť za Američanov.
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím Bed...

      Kdo/co je FEMA?

      Patrik

      Vymazat
    2. Presne neviem vysvetliť čo je FEMA - ale viem že má na svedomí vystavanie koncentračných campov v USA.
      Na čo ?
      Bed

      Vymazat
  2. s FEMOU ? tak to už je fakt zaujimave... viem o tom niečo no a uvidime ako to dopadne.. nechcem za tým zatial hladat žiadne konšpiracie, pretože pravdu vie len ten, kto ju vytvára :)
    vidíme čo bude, ale tá FEMA je dobré svinstvo :)

    odporučam pozriet : http://www.youtube.com/watch?v=UEjc_H0UOOU (koho ta fema zaujima)

    OdpovědětVymazat
  3. ... už radšej nepozerajte, vybije vás to !!! Pome dvíhať svetlo, pome, rýchlo, ...

    Sú lepšie zítřky :-DD
    B

    OdpovědětVymazat