čtvrtek 5. prosince 2013

Ruda Špaček: Kometa ISON a spiritualita člověka

 
Tento evangelický farář umí opravdu výborně a moc pěkně mluvit. A je to k věci. VIDEO ZDE

Zdroj ZDE

Ruda Špaček, 1.12.2013 (komentář pod videem):
"Proti původním zprávám o zničení, které nebyly potvrzeny, stojí duchovní fakta, která hovoří o tom, že hmota komety byla sice oslabena, koma při obtočení Slunce bude menší, co je však podstatné, že vlasatice přinesla duchovní energii poznání a vědění, které vrhla do Slunce a skrze jeho paprsky mohou být šířeny k nám do pozemského prostoru. Spolu s těmito hlavními aspekty pojalo Slunce také energie bránící devastačním aktivitám strůjců, realizujících na Zemi destruktivní a negativní programy a následné očišťující a ozdravné síly, které budou díky slunečnímu záření vnášeny do života Země. Význam komety ISON je zcela zásadní. Jako nositelka výše jmenovaných impulsů přináší obrodu pro započetí finálního procesu spásné mise Krista, jinými slovy se jedná o program parusie, tak dlouho očekávaný generacemi těch, kteří vkládali svou naději do spasitelské úlohy Ježíše Krista."

Patrik


12 komentářů:

  1. Perfektně to souvisí s tímto: Plejádská Rada, archanděl Michael, a Zdroj - Stvořitel skrze Goldenlight: KOMETA ISON je intergalaktická mateřská loď a dárek od Stvořitele - http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/plejadska-rada-archandel-michael-a-zdroj-stvoritel-skrze-goldenli?xg_source=activity (y) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Prichádzajú 3 Králi ??? Nevedno odkiaľ? ENCKE + LOVEJOY + ISON. Tuhá látka- myrha, kadidlo - vánok (energia) a zlato :D != Nový vek ??? Uvidíme! :D)))

    OdpovědětVymazat
  3. Uvidíme jak v roce 2012!? Zase velký kulový!!! Hodně zdaru do tisíce let poroby!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic se nestane ihned!! Všechno potrvá nějakou chvíli, stačí mít nízké ego a nebýt zmanipulován systémem ;)

      Vymazat
    2. Drahý priateľ Anonym: Vieš, všetko je energia ! :D Záleží na tom, aký rozsah dokážeš ..TY.. sám naladiť ! Ak sa ti nedarí ladiť vysoké frekvencie, tak máš pravdu, nič sa nedeje! :D Ide sa po starom!!! Z vlastnej skúsenosti ti musím povedať ,že : Čierny s tými kapucňami fungujú a aj ich program ,ktorý „manipuluje“! Má to svoj význam aj keď nechápavý človek na nich nadáva ! Tiež som bol taký a nadával som ! Dnes viem akú úžasnú vec robia týmto programovaním ! Pre nás! Viem, že sa nám to nepáči ! Musí to byť a musí sa to stať ! To všetko sa najskôr musí stať!!! (Povedal Ježiš) Malá nápoveda : Kedy si človek váži zdravie ??? No najviac vtedy ak ho stratí !!! :D Z nášho pohľadu, najčistejšia energia je svetlo lásky ! Čo je LÁSKA ??? Veľa ľudí si nahovára, že LÁSKA je medzi mužom a ženou ,rodičom a dieťaťom ! Je to pravda? NIE JE, v žiadnom prípade!!! :D Je to sebectvo !!! :D Očakávame niečo od partnera alebo detí, aby bol takí alebo onakí! To je sebecké ! Skutočná LÁSKA je stav uvedomenia JA SOM ! Častica boha, pozorovateľ! Ak chceš ver alebo never je to na každom z nás ! :D Nie každý to dokáže! Ale ak sa ti podarí porozprávať sa s tým, čo v tebe „prebýva“ je to pocit, na ktorý nezabudneš a budeš skúšať znova a znova, vypočuť si „frekvenciu“ kde sa rozpráva... JA a tvoje druhé JA..! Mám cez 50 r. a plakal som ako malý Jojko! No a samozrejme nechápal čo sa to deje! Ešte chcem povedať aj o tých, ktorí sa dokážu zhmotniť ! Bol som tvrdý „orech na lúskanie“! Tak som si to naplánoval zažiť na vlastnej koži ! :D Rozprával som sa s takou bytosťou ! Nie raz ! :D Pochopil som to až neskôr ! Keď mi zmizol pred očami a ja som nechápal, kde ten „človek“ je??? Nebol som tam sám!!! Dokonca mi povedal, že by si dal pivo, ale nemá peniaze. Tak som mu ho kúpil ! Privoňal si a provokačne ho predo mnou vylial ! Viete prečo ? No práve pre to, aby som vám dnes o tom povedal ! :D)) Kľudne mi povedzte BLÁZON !!!!
      A však ja vám prajem uzdravte sa! :D))))) :DT:D
      P.s. Kedysi dávno, nám jeden múdry muž odkázal „Nesúďte lebo budete súdení!“ ! Človek však je nepoučiteľný a tak tvrdí, to je dobré ,to je zlé! :D)) Ale to všetko sú pohľady duality ! Z pohľadu JA SOM, všetko iba JE ! :D)))) Všetko má svoj význam! Je to prežitie seba samého!(skúsenosť)

      Vymazat
    3. Ahoj anonyme, pokud pocituješ, že se nic vloni nestalo, tak to bude asi tím, že se neumíš dívat. Svět se změnil, protože ho měníme my. . . vím, je to těžké, plácáme se v tom všichni, ale věř , že pokud budeš chtít, svět se Ti zlepší , vše, co se nestalo, bylo málo chtěno . . . . přitáhlo Tě to sem a to je dobré znamení:)) IVA nic se neděje náhodou

      Vymazat
    4. Výborne , Otty, A takých ako si Ty, prezieravých stále pribúda. Je len otázkou "času", kedy sa zviditeľnia á spamätajú aj ostatní adepti. A kométa Ison, to je dobrý začiatok v tomto smere.

      Vymazat
  4. Ahoj všichni,

    jsem rád, že se to tu zase rozproudilo. :-)

    V první řadě mi připadá zvláštní a pro tuto dobu specifické chápat takřka jakákoli atypická tělesa jako kosmické lodi. Upřímně jsem z toho mírně unaven podobně jako z chanellingů, ale toť můj postoj a samozřejmě nevylučuju, že se může ještě změnit.

    Chápu obě strany - před rokem jsme všichni čekali "víc", ale zároveň to, co se dá cítit, je dost. :-) Nemělo by jít o sugesci...

    Otty, díky za sdílení, všeho...přidávám se k Ivě. :-)

    Ladi, tak mě napadá - co to může udělat s těmi nepřipravenými? My si tady říkáme - podobně jako před rokem - že něco přijde bum bác a všichni se s tím budeme muset poprat nezávisle na úrovni. Připadá mi to nějak moc drastický...

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  5. Patrik a ďalší : ďakujem za pochopenie . :D )
    Pred rokmi ma za moje názory dávali do spamu! :D Dnes začínajú ľudia chápať o čom je tento život . Snažím sa pochopiť odkaz Ježiša a jeho učenie. Nie to cirkevné: urob to a to a budeš spasený! Je to moc jednoduché a scestné ! Aj keď ne druhej strane učia „abecedu“ avšak slová a vety sú na každom z nás! Všimnite si , že sám Ježiš nič nenapísal ! :D) Prečo??? Nevedel písať???? :D Nie !!! Vedel, že musí hovoriť v podobenstvách (nápovedách) Dôvod je ten, že každý jednotlivec musí prísť na to sám! Ak by nám to rozkázal, povedal otvorene ako to je, zasahoval by do slobodnej vôle a porušil by vesmírny zákon nezasahovať! Biblia je zámerne písaná sprostredkovane a teda nepresne, lebo opis udalostí a skutkov bol písaný ďalšou osobou a teda jeho pohľadom ! Ak sa stane dopravná nehoda tak svedectvo jednotlivca bude podané jeho pohľadom a bude odlišné od pohľadu druhého svedka! Podstatné je to ,že vieme, že k nehode došlo ! Ak si chceme vytvoriť obraz sme nútení hľadať! Pýtať sa! Ježiš nám dal odkaz hľadajte a nájdete........! Oveľa ľahšie sa znášajú „rany osudu“ ak vieme prečo sa tieto veci dejú ! Človek si neuvedomuje, že on sám je ten, ktorý si „vyhádzal nad hlavu“ všetko to čo sa mu vracia späť ! :D Potlačil v sebe potenciál čistej lásky (duchovný stav )! Sústredil svoju pozornosť na hmotu ! Preto trpí emocionálne a je jedno, či je chudobný alebo bohatý !
    Aby som moc nekecal , chcem povedať iba to, že ISON a ďalšie udalosti sú iba indície a nápovedy k tomu aby sme začali hľadať pravdy ! Aj keď to bude iba naša pravda a náš pohľad ! :D Je v skutočnosti jedno či je NIBIRU teleso, alebo vesmírna loď s našimi stvoriteľmi ! Mám pocit, že tela a nie ducha !!! :D Mali by sme hľadať tú duchovnú časť boha, ktorá je v každom z nás ! Ježiš vravel, že myšlienkou dokážeme hory prenášať ! Skúsme teda pochopiť, že my sme tí, ktorí ovládajú myšlienky ! No a na čo sme mysleli v minulosti, to sa nám vracia dnes ! Nevyhovárajme sa na to, že za to môže niekto iný ! Hrozíme do neba, že to je boh a on nás trestá!!! :D))) Treba sa pozrieť do zrkadla a v hĺbke svojich očí uvidíme, že kto za to môže! Áno, je to ten boh, ktorý je v nás! Na nebesiach sú naši otcovia ! Tých velebíme, ale ak pochopíme ,že prví sa stanú poslední, tak ten duch, ktorý je v nás sa stane svätým a teda prvým ! Zatiaľ si užívajme posledný súd (seba samých), ktorý práve prebieha !
    Čo sme si navarili, to budeme jesť až dovtedy, pokiaľ hrniec nebude čistý! :DD))) Dúfam, že do čistého hrnca dáme duchovnejšiu potravu a teda ľahučkú na trávenie ! Ak tam dáme zdochlinu môže nám síce voňať, ale mali by sme si uvedomiť, že všetko je energia ! Akú energiu prijímame, takú vyžarujeme a taká sa vracia ! :D))
    Čo dnes budeme variť??? Kuracinu ,hovädzinu alebo prasiatko ???? No, ale potom sa nečudujme, že sa tak aj chováme!!! Je to na každom z nás! :D))))
    P.S. Neočakávajme zmeny z vonka, ale z vnútra, nikto nás nezachráni, ak sa nezachránime každý sám !!!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otty, ještě jednou děkuju, ani nevíš, jak Tvůj koment se mnou teď rezonuje. Mám kořeny na Slovensku, díky čemuž mi bylo často otcem podsouváno katolictví, byť jím samotným nepraktikované. Vytvářel pro děti tu samou disharmonii a nucení něčeho, co mu dělali jeho rodiče. Praktikoval to konkrétně hlavně a jen o Vánocích. :-D Proč to říkám vlastně? No protože jsem se nejdřív musel "odcírkevnit", abych byl schopen se na Bibli a na Ježíše dívat jinak. Dnes je mi to velmi blízké a obzvlášť o adventu mám chuť hledat takto mezi řádky, jak říkáš. To, co z původního křesťanství udělaly církve, hlavně ta katolická, bylo účinným nástrojem pro skrytí jeho pravého účelu, jenže je - nebojme se to říct - mystický v dobrém slova smyslu. Je mi vlastně líto všech těch, co musí odříkávat nějaká dogmata a Bibli buď ani nečetli kvůli tomuto odporu, že "museli" a nebo v tom vidí doslovné příběhy či prázdná slova. Proto je mimo jiné důležité chápat metaforičnost lidské mysli - jinak takové nadčasové texty jako Bibli nepochopíme. Na Védy se teprve chystám, ale Bible je jako by novější, aktuálnější a kulturně bližší - Ježíš nás formoval poslední dva tisíce let, byť často skrze ústa jeh opokřivených nástupců, na které sám upozorňoval.

      Tolik k bronzové neděli,
      Patrik

      Vymazat
  6. Patrik, hovoríš ,že sa chystáš na Védy ! Je tam veľa pravdy a však pozor na cestu boja ! Slovania boli najbližšie k pravde ohľadom vesmíru! Toto je obdobie, keď Svarog začína vylievať svoju energiu a buď sa človek postaví do tohto prúdu lásky, alebo sa skryje za „masku“ (vedľa tohto prúdu) !
    Toto funguje ročne, ale aj v oveľa väčšom časovom horizonte! Niekoľko tisíc ročnom ! Slovania mali osobu podobnú Ježišovi, volal sa tuším Radovan! :D Tieto odkazy a posolstvá nájdeš tiež v Egypte atď.
    Tieto odkazy ako na to a ako to pochopiť sa stále opakujú ! Hrubá kostra učenia je tá istá. Akurát sa menia osoby! :D Ježišove učenie mi je bližšie, lebo sa s týmto učením stretávam častejšie! Toto učenie nechápe ani veľa kňazov ! Ak chceš vedieť viac, môj pohľad, choď na moje stránky a začni od začiatku, možno ti to pomôže ! Nie je všetko ako sa na prvý pohľad zdá .Ani S...n nie je ten, za ktorého ho považujeme ! Pri vyslovení toho mena ľudia zatvárajú „dvere“, ale ak by pozorne čítali, prišli by na to, že všetko je inak! :D Ahoj
    Sú to, Rozprávky na dobré ráno.... Môžeš začať s Nesmrteľnosťou chrústa 1.)
    Nemusí to byť pravda, ale zatiaľ to vidím tak! :D Budem rád ak ti to pomôže v hľadaní. Mne to prináša slobodu a pochopenie, že všetko je dobré! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otty,

      díky moc - jdu si číst na Tvůj blog! :-)

      Pro ostatní: http://babajanga.blogspot.cz/

      Jinak to, že se to stále opakuje, bylo naznačeno už v tom prvním Zeitgeist (jasně, má i své mouchy) - tam jsem si to uvědomil poprvé. Může jít o archetyp, který každá kultura potřebuje vždy sdílet. Ale stejně tak mohlo jít skutečně o reálné lidi, což by znamenalo za a) že opravdu něco zařizuje cyklické rození takových jedinců nebo b) postupem času dochází ke zkreslování a mytizování příběhů těchto postav.

      Krásnou bronzovou noc,
      Patrik

      Vymazat